Vodeći se svjetskim trendovima, Kandit je pripremio novu liniju zdravih čokolada... Kandit „NO SUGAR ADDED" su vrhunske čokolade kreirane iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera.

Praćenjem želja i potreba razvijene su čokolade, dražeji i prutić s potpuno prirodnim sastojcima poput badema i ulja naranče. Kao zaslađivači korišteni su Maltitol (prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća) i svima već poznata Stevia (cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Kalorijska vrijednost mu je nula te je pogodan zaslađivač za dijabetičare). Čokolade No guilt u potpunosti su „vegetarian friendly", a ujedno su i prve hrvatske čokolade s oznakom UTZ cocoa.

Uz Kandit No guilt proizvodima bezbrižno uživajte bez osjećaja grižnje savjesti.

Kandit Dark Blackberry No Sugar Added 80 g UTZ

NOVO
Kandit Dark Blackberry No Sugar Added 80 g UTZ, tamna čokolada s 84% kakaovih dijelova s dodatkom dijetalnih vlakana zaslađena Steviom i eritritolom. Sadrži osvježavajuće komadiće kupine. S 18 grama ugljikohidrata na 100 g čokolade je osobito posebna, zbog čega nosi znak preporuke Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga. Pogodna i za one koji prate posebne načine ishrane, poput KETO i VEGETARIJANSKE PREHRANE

Kandit Pure Dark No Sugar Added 80 g UTZ

Tamna čokolada s 84% kakaa, zaslađena Steviom i eritritolom i obogaćena dijetalnim vlaknima 23,6 grama, sadrži 17,1 grama ugljikohidrata na 100 g čokolade, zbog čega ju preporučuje i Hrvatski savez dijabetičkih udruga. Sadrži prirodnu aromu vanilije, pogodna i za one koji prate posebne načine ishrane, poput keto i vegetarijanske prehrane.

 

Kandit Dark No Sugar Added 80 i 30 g UTZ

Tamna čokolada s čak 84% kakao dijelova te obogaćena vlaknima i zaslađena sa Steviom i eritritolom. Sadrži i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus. Oduševit će sve koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Posebno se preporučuje dijabetičarima. Ovu preporuku potvrdio je i potpisao i Hrvatski savez dijabetičkih udruga po čemu su čokolade No Guilt 84% kakaa jedinstvene na tržištu.

Kandit Almond No Sugar Added 80 g UTZ

Vrhunska mliječna čokolada s visokim udjelom kakaovca od 34%, obogaćena najkvalitetnijim bademima. Zaslađena je Maltitolom, što joj daje posebnu vrijednost, a uživanje u omiljenoj čokoladi neće  više u vama  buditi osjećaj krivnje jer Maltitol ima znatno manju kalorijsku vrijednost.

Kandit Dark Almonds No Sugar Added Dragee 80 g UTZ

Jezgra badema omotana Kandit Dark No Sugar Added čokoladom s 84% kakaovih dijelova i prirodnom aromom vanilije. Zaslađena Steviom i eritritolom, savršeni je spoj za one koji vole kombinaciju orašastih plodova i čokolade. Preporučuje ju i Hrvatski savez dijabetičkih udruga.

Kandit Dark Hazelnuts No Sugar Added Dragee 80 g UTZ

Jezgra lješnjaka umotana u Kandit Dark No Sugar Added čokoladu s 84% kakaao dijelova, uz prirodnu aromu vanilije i slatkoće Stevie i eritritola predstavlja neodoljivi desert. Preporučuje ju i Hrvatski savez dijabetičkih udruga.