Smjesa je za 30 kuglica
BISKVIT:
umutiti 3 jaja sa 2 žlice šećera sa 0 kalorija, može eritrit.
Nakon toga dodati sljedeće: 1 žlicu brašna od badema, 2 žlice psyllium ljuskica, 1 žlicu brašna od kokosa, 200g kiselog vrhnja sa 20% m.m., 40g whey proteina od čokolade, 2 žlice otopljenog kokos ulja i čajna žlica praška za pecivo bez glutena. Sve povezati u kompaktni smjesu. Ispeći u bilo kakvoj tepsiji samo savjetujem da prije stavite papir za pečenje da se ne zalijepi. Peći nekih 20 minuta na 175 supnjeva. Ohladiti biskviti i izmrviti maksimalno za smjesu.🥥🥥
KREMA:
2dl mlijeka od badema/kokosa/lješnjaka što već imate, staviti kuhati sa 2 žlice šećera sa 0 kalorija, 2 žlice organskog kakaa i 60g Milk No Sugar Added čokolade. Kad prokuha možete dodati 10g maslaca. Pustiti da se ohladi. Dodati potom u razmrvljeni biskvit i dobro povezati da možete raditi kuglice.
GLAZURA:
otopiti u mikrovalnoj 20g mliječne guillty free čokolade sa 60g Pure Dark No Sugar Added čokolade sa 84% kakaa sa žlicom kokos ulja. Uvaljati svaku kuglicu u glazuru, pa u kokosovo brašno.
Recept by Marica
IG Profil: marica_topfit