Rocher Orange

Rocher Orange

14 porcija, kalup 26 cm

 

Decqueise od lješnjaka

Sastojci                                                                  Priprema

140  g bjelanjaka

  30 g fruktoznog šećera                                       Umutiti.

112 g šećera u prahu

112 g mljevenih badema                              Dodati i sjediniti. Peći u prethodno        
                                                                     zagrijanoj pećnici na 180°C 25-30 minuta.

 

Croqant

Sastojci                                                                  Priprema

  30 ml suncokretovog ulja 

85 g mliječne čokolade
NO GUILT ALMOND                                             Otopiti i sjediniti.

70 g Paillet Feuiletine                                           Dodati i sjediniti. Izliti u kalup ᴓ30 cm i zalediti.

 

Cremeux od čokolade

Sastojci                                                                  Priprema

60 g žumanaca

35 g fruktoznog šećera                                         Pomješati.

320 ml vrhnja za šlag 35%mm                            Prokuhati i dodati u žumanca. Skuhati na 84°C.

115 g mliječne čokolade
NO GUILT ALMOND

115 g tamne čokolade
NO GUILT 84%                                                      Preliti i sjediniti.

 

Crème Chantily od mliječne čokolade

Sastojci                                                                  Priprema

   350 ml vrhnja za slag 35%mm                         Prokuhati.

115 g NO GUILT 84% ORANGE                          Preliti i sjediniti. Ohladiti

 

 

Ostale objave