Rocher Orange
14 porcija, kalup ᴓ26 cm
Decqueise od lješnjaka
Sastojci Priprema
140 g bjelanjaka
30 g fruktoznog šećera Umutiti.
112 g šećera u prahu
112 g mljevenih badema Dodati i sjediniti. Peći u prethodno
zagrijanoj pećnici na 180°C 25-30 minuta.
Croqant
Sastojci Priprema
30 ml suncokretovog ulja
85 g mliječne čokolade
NO GUILT ALMOND Otopiti i sjediniti.
70 g Paillet Feuiletine Dodati i sjediniti. Izliti u kalup ᴓ30 cm i zalediti.
Cremeux od čokolade
Sastojci Priprema
60 g žumanaca
35 g fruktoznog šećera Pomješati.
320 ml vrhnja za šlag 35%mm Prokuhati i dodati u žumanca. Skuhati na 84°C.
115 g mliječne čokolade
NO GUILT ALMOND
115 g tamne čokolade
NO GUILT 84% Preliti i sjediniti.
Crème Chantily od mliječne čokolade
Sastojci Priprema
350 ml vrhnja za slag 35%mm Prokuhati.
115 g NO GUILT 84% ORANGE Preliti i sjediniti. Ohladiti